Újszülött
K99 Sárkány Fejét Szökőkút - Kínai Sárkány Decor - Feng Shui Wall Art - Kültéri Terasz Kertben, Udvaron, Deszkázat, Dekoráció, 5,9 x 6,2 x 4.3 cm

K99 Sárkány Fejét Szökőkút - Kínai Sárkány Decor - Feng Shui Wall Art - Kültéri Terasz Kertben, Udvaron,

Elérhetőség: Rendelhető
HUF 17647.20

➤[TARTÓS ] : Készült tartós rsesin anyag, modern design, kő textúrák, a szökőkút időjárásálló, rozsda-ellenálló, egy kézzel festett kivitelben, reális, illetve nincs szaga. ➤[3 D KÍNAI SÁRKÁNY DEKORÁCIÓ ] : A sárkány az a szimbólum, a védelem pedig a siker.Kínai sárkány fejét wall art biztosítja a csendes, megnyugtató mellett a szabadtéri terület, az udvaron, vagy otthoni külső. ➤[TULAJDONSÁGOK ] : 15 x 16 x 11 cm/5.9 x 6,2 x 4.3 hüvelyk(L x W x H).Univerzális G1/2" szálak, felszerelt összekötő réz hüvely, amely nem mérgező & szagtalan, hőálló hideg ellenálló, magas nyomású vizet ellenállás, valamint a felület könnyen telepíthető. ➤Az[ALKALMAZÁS] : lehet csatlakoztatni, hogy a csap, mint egy vízpermet dísz a medence tökéletes wall art.Nagyszerű kültéri vagy beltéri dekoráció, kijelző tegye le a tengeri téma szoba ,fürdőszoba, kert, udvar ,terasz vagy kerítés. ➤[TÖKÉLETES AJÁNDÉK ] : Nagy ajándék, hogy a barátom vagy díszítő szobor, hogy tegye a szabadtéri élettér, haza a jó Feng Shui.Hozzon szerencsét szerencsét, őrizd a házat, s elűzze a rossz szerencse.Nagyszerű otthon, iroda dekoráció. ➤ Kiemeli : szintetikus gyanta anyagból, valósághű pedig nincs szaga.Nagyon vicces, lakáskiegészítő, hogy adjunk egy elegáns kapcsolatot a falra.Ez tökéletes hozzátéve, egy kis változatosság a díszes gyűjtemény.Ha azt szeretnénk, hogy biztosítanak egy egyedi stílusú, az otthoni/udvaron, akkor ez az otthoni dekoráció a legjobb választás.➤ Termékleírás : Anyaga : környezetbarát resin Size : 15 x 16 x 11 cm/5.9 x 6,2 x 4.3 hüvelyk(L x W x H) Alkalmazás : főoldal/hotel/bar/udvar/klub/KTV dekoráció➤ MELEG TIPP SIZEPlease intézkedés a tér/fal mérete érdekében, a méret, feltéve, hogy megvásárolhatja kielégítő termékek.➤ A csomag Tartalmazza : 1 × Kínai Sárkány Fejét Falra➤ PROMPTAbout kivitelezés : A szobor, penész megnyitása, fröccsöntés, csiszolás, színezés, minden, technikusok, kézzel készített.➤ FIGYELEM !!!1-2 cm-es mérési hiba egy ésszerű tartomány, mivel a kézi mérési módszerek.Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van egy kis különbség a színek, a képek, illetve a tényleges tétel.

A termékről

Anyag:
környezetbarát gyanta
Méret:
15 x 16 x 11 cm/5.9 x 6.2 x 4.3 inches(L x W x H)
Alkalmazás:
home/hotel/bar/udvar/klub/KTV dekoráció
➤ MELEG TIPP MÉRET :
Kérjük, az intézkedés a tér/fal mérete érdekében, a méret, feltéve, hogy megvásárolhatja kielégítő termékek. :
➤ Csomag Tartalmazza:
1 × Kínai Sárkány Fejét Falra :
➤ PARANCSSOR :
Körülbelül kivitelezés:
A szobor, penész megnyitása, fröccsöntés, csiszolás, színező, minden technikusok, kézzel készített.
➤ FIGYELEM !!! :
--1-2 cm-es mérési hiba egy ésszerű tartomány, mivel a kézi mérési módszerek. :
--Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van egy kis különbség a színek, a képek, illetve a tényleges tétel. :

Az ügyfél választása

Scroll